Терорист та відомий колишній фсбшник гуркін-стрєлков, за якого в Україні призначили винагороду в 150 тисяч доларів, випустив нову порцію крінжу, де розповідає про те, що з ним буде в майбутньому.

Гіркін-стрєлков прогнозує, що буде у разі програшу у війні в Україні. При чому, сумніватися у розв'язці не приходиться. Його попереджають, що для влади рф він став надто небезпечним.

Ігор Стрелков-Гіркін. Фото: скриншот Youtube
Ігор Стрелков-Гіркін. Фото: скриншот Youtube

На що, "сміливець" заявив, що просто готує росіян до того, що трапиться, у разі, якщо влада далі продовжить робити те, що робить.

Нас чекає смута. Влада згубить саму себе, а разом з нею і всю країну. На жаль, нам простим людям треба готуватися до того, що може відбутися найближчими місяцями. - заявив терорист гурківн.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Також він знає наперед, яке майбутнє його очікує, враховуючи той факт, що його визнано учасником збитого боїнга над Україною у 2014 році.

Терорист Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube
Терорист Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube

Варто нам програти цю війну, то я поїду на пожиттєве в Гаагу, звідки мене відправлять до Києва і там повісять. Жодних сумнівів у мене в цьому немає. Я не збираюся нести відповідальність за те, що наступить потім - впевнений фсбшник.

Нагадаємо, ми писали, що поділ влади та народна війна: що готує божевільному диктатору кремлівська еліта.

Як повідомляв "Знай.ua" США значно розширить допомогу Україні новим озброєнням на тлі чуток про наступ росії: путін знову в дурнях.

Також "Знай.ua" інформував, що названо головну перевагу ЗРК Patriot, які закриють небо над Україною.