Вранці п'ятниці, 16 грудня 2022 року, російські окупанти здійснили чергову масову ракетну атаку по Україні, використавши при цьому, за різними даними, від 60 до 70 ракет.

Можливо й більше, проте цією інформацією з нами поділятись згодом. Також і про те, скільки з них удалося збити за допомогою ППО.

Наслідки ракетного удару, скріншот: YouTube
Наслідки ракетного удару, скріншот: YouTube

За офіційними даними в якихось областях ракети все ж таки досягли мети і потрапили в об'єкти критичної інфраструктури. Деякі регіони були повністю знеструмлені. А зараз в інтернеті поширюється унікальне відео журналістів "Факти ICTV" про те, як масова повітряна атака виглядає з повітря... із літака, який у цей час пролітав над територією Молдови.

На відео зображені стовпи диму, що піднімаються після падіння ракет. Не зрозуміло, чи потрапили вони в ціль. Або ж наша протиповітряна оборона збила їх. Залишається також питання, які саме падіння ракет зафіксовані на цьому відео. Бо ППО успішно відпрацювала у Миколаєві, у Хмельницькому та Вінниці, які більш-менш близько знаходяться до кордонів Молдови.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Вид з літака, скріншот: Youtube
Вид з літака, скріншот: Youtube

"Не бояться ж літати", "А яким чином?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, росіянам нагадали, як виглядало князівство за часів Київської Русі: "Погоджуйтесь на межі 1991 року"

Як повідомляв "Знай.uа", ЗСУ збираються розпочати наступ на Мелітополь і перекрити росіянам дорогу до Криму: операція зі звільнення півдня триває

Знай.ua писав, у ЗСУ висміяли те, як росіяни зібралися зміцнювати Луганськ перед настанням українців: "Зуби дракона не зупинять нашу армію"