Путін сильно наляканий, що дуже небезпечно для України. Однак шансів захопити Україну в нього зовсім немає - перемога і справді за нами.

На цьому наголосив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов в ефірі телемарафону.

Він зазначив відразу, що скасування традиційної гарячої лінії з президентом під кінець року вказує лише на одне - виправдань у путіна більше не залишилося, і він дуже боїться провокацій там.

Олексій Данилов, фото: скріншот із відео
Олексій Данилов, фото: скріншот із відео

Такий переляканий стан диктатора може призвести до нових проблем в Україні, проте ми готові до цього.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

"Просто він боїться, що в той момент, коли він проводитиме конференцію, десь щось спалахне – якась "бавовна", або щось бабахне. Уявляєте собі, як вона виглядатиме, якщо це станеться під час його так званого спілкування з народом, тому, звичайно, він зараз перебуває у стані переляканої людини, це для нас є дуже небезпечним, бо щур, загнаний у кут, куди його заганяють Збройні сили і все наше суспільство – усіх тих керівників, які в Російської Федерації розгорнули війну проти нашого народу, - звичайно, вони зараз чинитимуть опір" - говорить Олексій Данилов.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Наші військові та влада готова до цих викликів, а всі території обов'язково будуть повернуті найближчим часом під контроль України.

До речі, щодо прес-конференції. Проводити їх почали ще 2012 року кожен грудень, і ось війна в Україні змусила путіна вперше за 10 років відмовитися від цієї ідеї.

путін і військові, скріншот: YouTube
путін і військові, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що ЗСУ збираються розпочати наступ на Мелітополь і перекрити росіянам дорогу до Криму: операція зі звільнення півдня триває

Раніше повідомлялося, що у ЗСУ висміяли те, як росіяни зібралися зміцнювати Луганськ перед настанням українців .

Також, кремлівський блазень Пригожин приїхав до Луганська заради полоненого священика МП, піар вдався