Через десять років війни російські авіакомпанії просять дозволити польоти над Сирією. Через санкції більше не можуть нікуди літати.

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

Зокрема, з великими викликами через путін зіткнулися такі авіакомпанії NordWind, "Ікар" та iFly. Вони не можуть виконувати свою роботу, оскільки міжнародні санкції нарешті почали діяти.

Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело
Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело

Тепер вони просять Росавіацію дозволити їм літати через Сирію, де через війну в країні не було літаків Росії останні десять років.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Повітряний простір цієї країни знадобився перевізникам з літаками в подвійній реєстрації, коли слідом за Туреччиною та Саудівською Аравією відмовилася впускати Йорданія. Зі складностями зіткнулися авіакомпанії NordWind, "Ікар" та iFly", - сказано в повідомленні.

Міжнародний аеропорт. Фото: скрин відео
Міжнародний аеропорт. Фото: скрин відео

Якщо скасування рейсів відбудуться, тоді це призведе до сильного підвищення цін на перельоти до Єгипту, як кажуть експерти.

Через 10 місяців ми бачимо, що міжнародні санкції справді працюють, і Росія опинилася на повному дні. Вони оминули їх навіть Північну Корею. Політика путіна ізоляції працює, і сподіваємося, що незабаром це відіб'є бажання в них воювати раз і назавжди.

А втрати російської армії тим часом уже перевищують 97 тисяч людей, і це не межа.

Літак рф. Фото: Youtube
Літак рф. Фото: Youtube

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися .

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду