Окупанти в тимчасово окупованому Криму готуються до висадки українського десанту.

Вздовж берега поблизу села Молочне (Сакський район) обладнується мережа мінних загороджень, окопів та траншей. Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки при Міноборони України.

Протитанкові споруди, Крим. Фотo: Telegram
Протитанкові споруди, Крим. Фотo: Telegram

У повідомленні зазначається, що додатково встановлюються так звані "зуби дракона" - ряди бетонних пірамідок, які мають зупинити просування важкої техніки.

Проте на думку спікера Східного угруповання ЗСУ Сергія Череватого, коли у нас буде достатньо підготовлених військ, не втомлених від боїв, коли у нас буде достатньо вогневої сили, ніякі зуби дракона не зупинять нашу армію.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Вони здатні подолати будь-які перешкоди інженерного типу, а тим більше коли перед цим по ворогу буде завдано масового удару. Тому я не думаю, що це їх врятує - заявив Череватий.

Варто сказати, що окупанти всерйоз розглядають загрозу перенесення бойових дій на територію рф, на Бєлгородщині бетонні укріплення посилюють конструкціями з колючого дроту. Звісно, ж Україна ніколи не планувала і не буде нападати на територію рф, адже ця війна про дотримання міжнарождних норм та права.

Нагадаємо, ми писали, що Валерій Залужний попередив про новий наступ на Київ: не відмовилися від головної мети.

Як повідомляв "Знай.ua" 60 тисяч іноземців виявили бажання захищати Україну на полі бою: росіян не любить ніхто.

Також "Знай.ua" інформував, мобіка намагалися закопати живцем за відмову воювати: били та знущались.