У мережі з'явився ролик того, як кухар путіна Пригожин зустрічав священика-колаборанта в Луганській області з полону.

Відео було опубліковано в інтернеті, і стрімко розлетівся соціальними мережами.

Справа в тому, що нещодавно священика УПЦ МП, якого було засуджено в Україні за державну зраду до 12 років суворого режиму, обміняли на активіста зі Сполучених Штатів Америки.

Пригожин. Фото: скриншот Youtube
Пригожин. Фото: скриншот Youtube

Голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин вирішив стати частиною цієї "події" і влаштував собі піар за допомогою пропагандистських журналістів. Він нібито особисто приїхав особисто забрати священика-колаборанта Андрія Павленка з Лисичанська, що на Луганщині, якого обміняли на американського активіста.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

У ролику священик почав говорити заздалегідь заготовлений текст, де поскаржився на те, як важко йому було в українському полоні, і що милістю Божою його нарешті забрали звідти.

Також він наговорив ще кілька років суворого режиму назвавши Луганську областю частиною Росії. Сам же Пригожин далі заявив: "Якщо Богу буде важко, то йому також допоможуть бійці ПВК "Вагнер".

Це все, що потрібно знати про російський народ, який продовжує щодня доводити свою неповноцінність. Проте, на українській землі вони ненадовго, і невдовзі це закінчиться.

Нагадаємо, що 60 тисяч іноземців виявили бажання захищати Україну на полі бою: росіян не любить ніхто

Раніше повідомлялося, що Білорусь готується до війни проти України: Генштаб навів докази

Також, не ясно що лікувати: росія відправила поранених "вагнерівців" до венерологічного диспансеру