На окупованих територіях ворог нищить інфраструктурні об'єкти, а те, що не вдається знищити, використовує за власними потребами.

Комічна ситуація вийшла через повідомлення Генштабу, коли було сказано, що поранені вагнерівці потрапили до шкірно-венерологічного диспенсера, на Луганщині.

ЗСУ влучили у базу вагнерівців. Фото: скриншот Telegram
ЗСУ влучили у базу вагнерівців. Фото: скриншот Telegram

Очевидно, лікувати поранення для зазначених персонажів не так важливо, як дещо інше. Ось, що з цього приводу пише Генштаб.

"Ворог і далі використовує мережу цивільних закладів охорони здоров’я на тимчасово окупованій території для лікування поранених військовослужбовців окупаційних військ та найманців приватних військових кампаній. Так, у місті Луганськ, на території міського шкірно-венерологічного диспансеру проходять лікування поранені представники ПВК "Вагнер", - повідомляє Генштаб у вечірньому зведенні.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Варто зазначити, що поранених на Луганщині чимало, але ще більше поранених безповоротно. Адже окупанти намагаються захопити та втримати позиції, та не шкодують найманців з в'язниць, яких понабирав кухар путніа пригожин.

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Кулеба розповів про новий план путіна та масштабну загрозу з боку росіян.

Як повідомляв "Знай.ua" з'явилися нові деталі з дитинства російського диктатора путіна, як був на соціальному дні, так і залишився: "Все фейкове"

Також "Знай.ua" інформував, що "друга армія світу" у всій красі: навіть техніка не хоче їхати в Україну воювати, як відбулось "повстання" БМП.