Цього тижня значно почастішали розмови про те, що Олександр Лукашенко все ж таки послухався путіна, і може напасти на Україну. Однак ця інформація не відповідає дійсності, і наші війська на північному напрямку завжди готові дати відсіч.

Про це 24 каналу розповів військово-політичний оглядач Олександр Мусієнко.

За його словами, на сьогодні на території Білорусі немає такої концентрації ворожих сил, що говорить про більш менш безпечну та контрольовану обстановку на кордоні. Наших коштів та сил там достатньо.

Кордон з Білоруссю, скріншот: YouTube
Кордон з Білоруссю, скріншот: YouTube

Крім того, все літо і осінь позиції на північному кордоні постійно зміцнювалися. Також там проводилися навчання різних наших підрозділів, тому турбуватися громадянам поки що нема про що.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Все готове до того, щоб гідно зустрічати ворога та не дати йому там реалізувати свої плани", - каже аналітик.

І росія і Білорусь зараз грають активно, щоб відволікти українських захисників від того, що відбувається на Донбасі, а після нещодавньої ситуації з главою МЗС Лукашенко ще більше почав боятися за своє життя.

Олександр Лукашенко. Фото: скрін youtube
Олександр Лукашенко. Фото: скрін youtube

До речі, всі можливі дати настання не більше ніж ІПСО з Кремля, щоб відволікти нас. Тому не можна ні в якому разі на це вестись.

"Коли одного разу це вже було з Білоруського напряму, вони розуміють, що можна далі цим спекулювати. Але я вкотре наголошую, що станом на сьогоднішній день немає підстав для паніки та розмов, що білоруські війська можуть піти і чогось досягти – таких угруповань військ противника не видно", – наголосив військово-політичний оглядач.

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко через страх перед смертю може наважитися напасти на Україну: психолог назвав усі ознаки боязкості

Раніше повідомлялося, що ЗСУ готують четвертий масштабний контрнаступ на новому напрямку: дорога до Криму буде закрита

Також у Пентагоні ведуть дискусії з приводу передачі Україні нових безпілотників Reaper: бояться, що росія вкраде технологію