Поки що в Україні триває повномасштабна війна, у Росії все йде "за планом". Втрат настільки багато, що роботодавці не встигають набирати людей на "цікаву" роботу.

Оголошення про роботу розміщено по всій мережі. Їх настільки багато, що кожен зможе знайти для себе слушний варіант. Однак, про різноманітність доведеться забути.

Справа в тому, що по всій Росії терміново знадобилися могильники, які б допомогли впоратися з реальною кількістю втрат в Україні.

"ПІДРОБIТОК, РОБОТА (для студентів і не тільки!!). Робота на Північному цвинтарі. Могильник, копання могил. Зарплата на руки. РОБОТА для студентів, підробіток. Все, що потрібно хороша фізична форма та бажання допомогти місту" - йдеться в оголошенні . Цікаво тільки, яким способом співробітник зможе допомогти своєму рідному місту.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Досить кумедно, що такі оголошення можна знайти по всій країні у них, і що більше втрат, то більше вписувалося попит на людей.

Крім того, одними з умов прийняття на роботу є патріотичне виховання, а також щоб людина не пила. На решту їм мабуть начхати.

"НАМ ПОТРІБНІ ГРОБІВНИКИ!" - саме так виглядатиме слоган усієї Росії у 2023 році.

У Воронежі при цьому дана професія стала зовсім новим трендом. Цвинтарі міста тепер переповнені, на що почали скаржитися місцеві жителі. Їм дуже заважає трупний запах, а також бродячі зграї собак.

"Але влада міста знайшла креативний спосіб вирішення цієї проблеми. Професію могильника роблять популярною! Справді, робота цих людей незавидна але дуже важлива. За статистикою міністерства, могильників у Воронежі в останні місяці стало в 5 разів більше. Вони допомагають місту не потонути в тілах і отримують щедру оплату праці" – кажуть місцеві ЗМІ.

Нагадаємо, що холодна квартира та захмарна комуналка: як домогтися перерахунку, покрокова інструкція

Раніше повідомлялося, що в Україні можуть скасувати виплати за лікарняними: є альтернатива

Також повернення до планових відключень: в Укренерго повідомили, коли повернемося до світлового дня