Стало відомо, чи можуть російські окупанти «зливати» українським захисникам маршрути того, куди саме були запущені ракети.

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов під час ефіру на своєму каналі на Youtube , де регулярно розмірковує про ситуацію на фронті.

Сьогодні ніхто не може виключати ймовірності того, що росіяни, які займаються програмуванням маршруту ворожих ракет, можуть передавати цю інформацію нашій розвідці, щоб не допустити великих наслідків.

Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

"Ймовірність того, що зенітна самохідна артилерійська установка "Гепард" або людина з ПЗРК стоятиме в тому місці, де пролітатиме ракета, дуже мала. Те, що російські військові, які займаються програмуванням маршрутів прольоту ракети, можуть "зливати" цю інформацію через Якісь розвідувальні джерела, я припускаю. Можливо, що одна із складових успішності нашої боротьби з ракетними атаками РФ може полягати в тому, що ми приблизно знаємо райони чи маршрути, якими йдуть ці ракети", - пояснив Олег Жданов.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ракети. Фото: YouTube
Ракети. Фото: YouTube

На щастя, зараз нашій системі ППО в середньому вдається збивати близько 70% ракет, і це вже добрий результат, але катастрофічно мало заради нашої безпеки.

Сподіваємося, що найближчим часом партнери нададуть нам ще більше допомоги, щоб у першу чергу убезпечити людей, що залишилися в країні.

Нагадаємо, про наступ ЗСУ на Білгород: кому це потрібно

Раніше повідомлялося, що абсолютно "раціональна гра" путіна зламана - "розклад" не виправдався

Також у Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить