Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк знову деморалізував росіян, і провістив їм їх темне майбутнє. Війна може не закінчитися після виходу на межі 1991 року.

Про це він заявив під час ефіру телемарафону.

Чоловік вважає, що повномасштабна війна Росії проти України, яка розпочалася 24 лютого, безумовно не закінчиться після повернення всіх окупованих територій. Нас всіх ще буде чекати демілітаризація прикордоння Росії.

Михаил Подоляк, фото: ОПУ
Михаил Подоляк, фото: ОПУ

Межі 1991 тепер не межа, і російський військам доведеться відійти на 50-100 кілометрів від кордону.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Росія поступово буде відходити до кордонів 1991 року, проте там, швидше за все, не зупиниться, тому що необхідно буде відійти в рамках дійсно переговорного процесу. Треба буде демілітаризувати певну територію у міжнародних кордонів РФ з Україною. Російські війська відійдуть на 50-100 кілометрів від кордону, так будуть відбуватися події", - пояснив він.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Тільки після того, як Україна буде впевнена у своїй безпеці, війна закінчиться. Не ми її починали, але, напевно, нам доведеться її закінчити самостійно і назавжди. Росія більше не зможе ніколи на когось напасти, бо втратить свій потенціал.

Тим часом ЗСУ продовжують крок за кроком звільняти наші території від терористів, а росіяни тікають ближче до кордону.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

Нагадаємо, що росіяни викрадають українських дітей: везуть в Кадиров в Чечню на "перевиховання"

Раніше повідомлялося, що російський постпред Небензя втік з ганьбою з засідання ООН: як окупанти утікали з Херсона

Також, ВСУ підготували для росіян взимку ще кілька гарячих "котлів": які напрямки звільнять ще в цьому році