Стало відомо, що в українському МЗС закликали заборонити пропагандистські телеканали на території Європейського Союзу. Продовжують дестабілізувати ситуацію.

Про це написав на особистій сторінці у Twitter глава відомства Дмитро Кулеба, коментуючи фрагмент із ефіру російського телеканалу.

По російському телебаченню все ще підбурюють геноцид українського народу, і на дев'ятий місяць війни канали все ще не заборонені на території Європейського Союзу. Тобто вони зі своєю риторикою дестабілізують ситуацію.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Наприклад, нещодавно з'явився фрагмент того, як російський депутат Державної Думи Борис Чернишев офіційно визнав, що головною метою ударів окупантів по Україні є енергетична інфраструктура.

Вони не приховують того, що роблять це має намір, і люди продовжують через це гинути. Також він називає це "проявом священної ненависті" до українців.

Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео
Дмитро Кулеба, фото: скріншот із відео

"Підбурювання до геноциду на російському телебаченні - у повному розпалі. Вони визнають, що Росія б'є по українській критичній інфраструктурі для того, щоб створити нестерпні умови для цивільного населення, і закликають до нових ударів. Російську пропаганду потрібно повністю заборонити - і в ЄС, і в інших країнах світу", – написав Дмитро Куліба.

Все це потрібно викорінити раз і назавжди, бо пропаганда - одна з найсильніших зброї, яка зараз має Кремль.

Пропагандисти, скріншот: YouTube
Пропагандисти, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що пропагандисти скаржаться, що Херсон це Україна: підлітки допомагають ЗСУ наводити вогонь

Раніше повідомлялося, що з матами, черевиком у голову та форма на 8 розмірів більше: як готують до війни мобілізованих з Росії

Також, перелякані "чмобики" влаштували бунт і не хочуть ставати гарматним м'ясом