Пєсков зізнався, що росія займається тероризмом, щоб примусити Україну до переговорів.

Пєсков у інтерв'ю російським пропагандистам заявив, що ударами по критичній інфраструктурі хочуть змусити йти Україну на поступки та наблизити переговорний процес.

Дмитро пєсков. Фото: скриншот Youtube
Дмитро пєсков. Фото: скриншот Youtube

Ударами по інфраструктурі України примушують Зеленського до переговорів - заявив прессекретар путіна.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Вимкнення електрики громадянам України — наслідок ударів по воєнній інфраструктурі, спровокованих небажанням Києва вести переговори. - уточнив рот путіна.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Водночас у путіна відкинули ідею Зеленського про публічні мирні переговори. Прихвостень кремлівського лідера Дмитро Пєсков заявив про неможливість публічних мирних переговорів, ідею яких висунув президент України Володимир Зеленський. Пєсков традиційно звинуватив українську владу в тому, що вона у різний час заявляла про бажання перемовин, а потім нібито відмовлялася від них.

Також він традиційно звинуватив українську владу в тому, що вона у різний час заявляла про бажання перемовин, а потім нібито відмовлялася від них.

Нагадаємо, ми писали, що після візиту президента до Херсона, пропагандисти закликають розпочати кримінальну справу проти Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua" Крим стане пасткою для армії рф: генерал США Бен Ходжес спрогнозував долю ворога.

Також "Знай.ua" інформував, ще одна "многоходовочка" путіна: як російський диктатор помирив Сі Цзіньпіна та Джо Байдена