Стало відомо, які напрями можуть стати пріоритетними у росіян найближчим часом. Втеча з Херсона сильно їх підкосила, тому вони потребують якихось перемог.

Про це у своєму стримі розповів військовий експерт Олег Жданов, де регулярно висловлюється на тему ситуації на фронті, і намагається робити власні прогнози щодо подальших дій окупантів.

Після того, як російську армію змусили з ганьбою залишити частину Херсонської області, у Кремлі загострили свою увагу на Донбасі, який диктатор путін планує окупувати.

Херсон
Херсон

Саме вся Луганська та Донецька області можуть бути головною метою диктатора, які він хоче взяти під свій контроль, і після цього намагатиметься змусити Україну сісти за стіл переговорів.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також, безперечно, його метою є повне знищення України як держави, а також українців як нації.

Проте, є одна річ, яка безперечно на боці України, і йдеться про час. Його катастрофічно не вистачає російської армії, і вони з бліцкригу хочуть перебудуватися на війну на виснаження, що зробити, звичайно ж, не виходить.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

"Російська система розвалена - вона існує тільки на папері і тільки в рапортах. А в житті жодна із систем не працює - ні мобілізаційна, ні військово-промисловий комплекс, ні військової організації та підготовки резерву", - каже Олег Жданов.

Росія прагне невеликого перепочинку, як це було в липні місяці, проте тепер на це ніхто не піде. Навіть розмови про мирні переговори вже не спрацюють.

Нагадаємо, що небо обороняється: як встигли показати американські ЗРК NASAMS в Україні.

Раніше повідомлялося, що росія може отримати свого Януковича: "кухар путіна" Пригожин з 18 років став затятим карним злочинцем

Також, у МЗС України поставили росіян на місце через розмови про мирні переговори