Дні путіна вже пораховані, і час пішов на місяці. Незабаром його можуть винести вперед ногами з російського Кремля.

Про це розповів музичний критик та журналіст Артемій Троїцький у новому інтерв'ю для DW .

З самого початку розмови чоловік відзначив, що саме життя путіна вже добігає кінця, і його місяці вираховані. Правити йому залишилося недовго, і як це станеться, ситуація може стабілізуватися. При цьому відбудеться це не з його власної волі або від старості.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

"Причому реально місяці, а не роки. Я думаю, він довго не протягне. Думаю, що звалять його свої ж просто тому, що несила вже, вила підступили. Коли вся країна, включаючи еліту, включаючи більшу частину «силовиків», знаходиться в заручниках у дрібної шобли одного пахана та кількох його шісток, на кшталт Медведєва, Патрушева, Пригожина. Така ситуація довго тривати не може” - вважає Артемій Троїцький.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Незважаючи на те, що кремлівська "еліта" дуже могутня, їх все ж таки дуже мало для того, щоб створити стійку конструкцію для самих себе. Війна, яка розпочалася після 24 лютого, тільки все посилила, і з таким розкладом незабаром на нас усіх можуть чекати нові приємні сюрпризи.

"Путіна скоро винесуть із Кремля вперед ногами", - продовжує журналіст.

Кремль, фото " Інформатор"
Кремль, фото " Інформатор"

На жаль, сам режим зазнає мінімальних змін після цього. Це просто буде людина, з якою Заходу набагато простіше домовиться, а сама країна знову піде в ізоляцію.

З Путіним точно за життя ніхто не домовиться, адже він не домовоспроможний, йому кінець. США та Європа знайдуть людину, з якою можна буде домовитись у майбутньому, за це переживати не варто.

Нагадаємо, що Михайло Подоляк розповів про сценарій Віктора Януковича для путіна, переворот уже готується .

Раніше повідомлялося, що США знову підштовхують Україну задуматися про мирні переговори з путіним, однак у Європі вже не вірять у це

Також або підтримують ЗСУ, або йдуть під націоналізацію: міністр розповів деталі про приватні компанії України