Незважаючи на вже очевидний результат цієї війни, диктатор путін продовжує тримати близько Олександра Лукашенка. Білорусь продовжує свою допомогу окупантам.

Про це 24 каналу розповів журналіст білоруської служби "Радіо Свобода" Валерій Каліновський. Він вирішив передбачити, чи найближчим часом чекати настання військ білоруської армії.

На сьогоднішній день вже ні в кого немає сумнівів у тому, що Олександр Лукашенко один із головних співучасників російської агресії, і він має відповісти за це перед Міжнародним кримінальним судом.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

Нинішні його вчинки показують, що він не лише посилює своє майбутнє, а й Білорусі. У найближчому майбутньому їм буде дуже складно з цього вибратися.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Поки що важко сказати, що насправді в голові диктатор. Він уже пустив майже 9 місяців тому на свою територію російські війська, тож загроза можливого настання білоруських військ зберігатиметься до кінця війни.

"Чи дійде це до нападу... Якщо дивитися за логікою війни, коли Білорусь віддає танки, боєприпаси, які їдуть до Росії... Вона "оголюється". Можливо, це свідчить про те, що білоруси не братимуть участі у цій війні. Сподіваюся, що цього не буде. Це було б великою трагедією", – каже Валерій Каліновський.

Білоруська армія. Фото: скриншот з відео
Білоруська армія. Фото: скриншот з відео

Збройні сили України поки що ніяк не відповідають їм і не атакують білоруські військові об'єкти. Все це навіть попри те, що саме звідти летять російські ракети та атакують мирні українські міста.

Однак, по суті, у наших захисників є на це повне моральне право, оскільки у війні потрібно відповідати на агресію агресією. Їм це точно з рук не зійде.

Нагадаємо, що російські окупанти почали застосовувати хімічну зброю проти свого ж народу .

Раніше повідомлялося, що путін наказав звезти до Херсона тисячі окупантів і багато артилерії: настають важкі бої за місто

Також готовність до переговорів: Україну схиляють і компроміс путіна