Стало відомо про те, яке саме західне озброєння допомогло найбільше українським захисникам у цій війні. Саме завдяки нашим партнерам ми продовжуємо ламати плани окупантів на нашій території.

Про це 24 каналу сказав речник Inform.Napalm, боєць Збройних Сил України Михайло Макарук.

Як всі знають, від початку повномасштабного наступу Росії на Україну, західні партнери об'єдналися для того, щоб допомогти вибити цю нечисть з нашої країни.

Артилеристи ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Артилеристи ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Більшість зразків дійсно вражають наших захисників своєю зручністю, унікальністю та ефективністю.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Першими український боєць назвав німецькі піхотні гранати, що дуже крутою штукою. Також особливо цінуються набої калібру 5.56, а також гвинтівки до них. Їхня перевага полягає в тому, як вони зберігаються. Саме це все допомагає нашим героям продовжувати боротьбу.

"Розкручуєш, виймаєш капсуль - із захисного типу стає наступального. Диявол криється в дрібницях", - каже військовий.

Особливу роль зіграли шведські ручні протитанкові гранатомети Carl Gustaf, і особливо в них цінується саме кейс, де зберігається заряд.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Гаубиці М777. Вони дуже продумані для транспортування, і нашим військовим було вже з чим порівняти. Ці одні з найкращих у своїй справі. М113 стали одними з найкращих та зручних бронетранспортерів.

Австрійські пістолети Glok 17 і 19, які дуже легкі в експлуатації та чищенні. Використовують особливу популярність серед наших військових, за що величезна подяка нашим партнерам.

М21 та М114 показали себе як потужні кулемети та гранатомети, а М4А1 стали крутими штатними американськими гвинтівками.

Це вершина. Вона заряджається від сонця, вона працює, магазин ідеально примушується. Так, її важче чистити порівняно з "Калашниковим", але купність стрілянини – небо та земля. Щодо дистанцій – я теж мовчу. Найбільше враження», – продовжує Михайло Макарук.

РСЗВ M270, фото з вільних джерел
РСЗВ M270, фото з вільних джерел

Не можна забувати про Starlink про Ілона Маска, які неймовірно рятують наших захисників і дозволяють залишатися їм на зв'язку 24/7.

Звичайно ж, не можна було не приділити увагу американським РСЗВ HIMARS.

HIMARS. Фото: скрін youtube
HIMARS. Фото: скрін youtube

"Ми говоримо про машинку, яка возить ракети. Головне ж - це ракета. Але щодо точності потрапляння та результатів - давайте віддамо належне розвідці. У тому числі союзникам, у тому числі хлопцям, які ходять ніжками, у тому числі інформаторам. Цим людям потрібно ставитиме великі бронзові пам'ятники замість Катерини, Пушкінів та всякій іншій швалі”, – запевняє військовий.

Нагадаємо, що у Білгороді школярі та студенти допомагають українським захисникам: губернатор наляканий та спантеличений

Раніше повідомлялося, що "ЛДНР" дочекалися "визволителів": кадировці масово ґвалтують мобиків, командир бойовиків змушений звертатися публічно

Також в Ірані почався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір