У Херсонській області в ДТП потрапив заступник голови адміністрації Херсонської області Кирило Стремоусов. За підтвердженими даними, він помер.

Про це пишуть пропагандистські засоби масової інформації, і потім це підтвердили призначені Росії "влада".

Кирило Стремоусов, скріншот: Telegram
Кирило Стремоусов, скріншот: Telegram

Одразу кілька пропагандистів опублікували на своїх ресурсах новину про те, що російський колаборант із Херсона загинув.

Кирило Стремоусов, скріншот: Telegram
Кирило Стремоусов, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Як саме це сталося – поки що невідомо, але найімовірніше сталася аварія під Генічним, куди вони планували перевезти адміністрацію.

Варто зазначити, що свого часу чоловік надавав публічну підтримку Віктору Януковичу і завжди вирізнявся своєю проросійською позицією. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну почав співпрацювати з окупантами. Саме з його допомогою відбулося таке швидке захоплення Херсонської області.

Кирило Стремоусов, скріншот: Telegram
Кирило Стремоусов, скріншот: Telegram

У травні цього року він заявив про входження області до складу російської федерації, а вже в жовтні закликав громадян тікати звідти через наближення боїв за місто.

Мабуть, далеко втекти він не зміг і розбився на смерть у ДТП. Співробітникам правоохоронних органів зараз належить з'ясувати всі обставини трагедії.

Очікується, що в усьому відразу почнуть звинувачувати українські спецслужби, проте не виключений варіант "дружнього вогню". У Кремлі могли прибрати його для того, щоби легше було здати місто українським захисникам.

Кирило Стремоусов, фото: скріншот із відео
Кирило Стремоусов, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що вусатий диктатор за вказівкою путіна почав мобілізацію? Білорусам стали надходити перші повістки

Раніше повідомлялося, що перший оптимістичний прогноз щодо Півдня: у Пентагоні переконані у поверненні Херсона під контроль України

Також, Олексій Резніков розкрив реальну кількість іранських безпілотників у запасах у Росії