Російські пропагандисти знову відзначились. Спочатку закликали народ віддати борг батьківщини, адже в цьому немає нічого страшного, а тепер почали вичитувати їх через погане спорядження та бунти.

У мережі з'явилось звернення головного місцевого пропагандиста Володимира Соловйова, яке він зробив під час чергового ефіру свого ток-шоу. У нього там розпочалася справжня істерика через мобілізованих громадян.

Мобілізовані росіяни. Фото: скрін youtube
Мобілізовані росіяни. Фото: скрін youtube

Йдеться, зокрема, про ті майбутні вантажі, які не задоволені умовами у своїх військових частинах, а також плачуться через відсутність бойової підготовки. Вони вважають, що народ має сам займатися цим питанням. Держава вирішила пустити цих людей просто на забій, оскільки намагаються взяти ЗСУ кількістю, а не якістю

На опублікованому ролику Володимир Соловйов також порадив кожному мобілізованому насамперед подумати про свій обов'язок перед батьківщиною. Відмінна порада, звичайно, тільки від смерті вона не врятує.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"І ти про себе розповідатимеш: і командир у тебе не той, і тебе не так підготували. А ти як сам готувався? А що ти зробив на полігоні, щоб бути готовим до бою?" – зазначає пропагандист.

Також він вважає, що держава не можна звинувачувати в жодному разі в тому, що у них немає обмундирування, а командування потрібно поважати. Типові скріпи, які з цим народів ще з часів Сталіна.

Ти вважаєш, що тобі всі винні? А що ти винен державі? Що ти винен у батьківщині? Ми ж ці питання ніколи не ставили. Скажімо так, 30 років сучасної Росії ці питання не можна було ставити", – додав Соловйов.

До речі, на цю тему раніше висловився і губернатор Орловської області, який вирішив залишити мобілізованих громадян. Він вважає, що якщо "щось не подобається – купуйте самі". Виходить, гинути теж їм потрібно буде. Така самостійна країна має.

Нагадаємо, що путін наказав звезти до Херсона тисячі окупантів і багато артилерії: настають важкі бої за місто

Раніше повідомлялося, що у Білгороді школярі та студенти допомагають українським захисникам: губернатор наляканий та спантеличений

Також в Ірані почався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір