Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов залишається одним із українських діячів, у прогнози яких народ вірить. На цей раз він знову поділився деяким баченням подальшого розвитку подій.

Про це написали на сторінках відомства у соціальних мережах.

Справа в тому, що 8 листопада чоловік зустрівся з предстоятелем Православної церкви України Єпіфанієм, і під час цього вони обговорили події війни.

Не забули вони поговорити про звільнення з полону наших захисників, а також про звільнення всіх територій. Глава ГУР МО впевнений, що станеться це вже дуже скоро.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Настає вирішальний період війни. Нам потрібна допомога кожного українця та Боже благословення. Впевнений, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить усі окуповані землі", - зазначив Кирило Буданов.

При цьому сам Єпіфаній зазначив, що на сьогоднішній день єдність українського народу має величезне значення, і тому він подякував кожному, хто сьогодні наближає українську перемогу. Це справді дуже важливо у складний час.

Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook
Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook

"У цей непростий час кожен має присвятити свої сили та здібності для перемоги над російськими загарбниками. Адже від кожного з нас щось залежить і всі ми в єдності здатні досягати успіху у протидії агресору", - додав митрополит.

За деякими прогнозами Кирила Буданова війна закінчиться ближче до літа, коли ЗСУ вдасться зайти на територію півострова Крим, а всі найважливіші бої будуть навесні. До речі, ще за одним прогнозом ми можемо повернути Херсон уже до кінця листопада.

Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube
Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що у Білгороді школярі та студенти допомагають українським захисникам: губернатор наляканий та спантеличений

Раніше повідомлялося, що "ЛДНР" дочекалися "визволителів": кадировці масово ґвалтують мобиків, командир бойовиків змушений звертатися публічно

Також в Ірані почався розкол через підтримку російських терористів: хочуть зробити правильний вибір