На Донеччині російські військові обстріляли ракетами свої ж позиції

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону.

Сергій Череватий. Фото: скриншот  Youtube
Сергій Череватий. Фото: скриншот Youtube

За словами командувача, росіяни зазнають величезних втрат у районі Бахмута, Авдіївки та Вугледара. Череватий зазначив, що ці напрямки є епіцентром російського наступу, там ідуть найжорстокіші та найкривавіші бої.

Зокрема, окупанти застосовують усі види зброї, які вони мають. Насамперед – артилерію, реактивні системи залпового вогню й авіацію.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

На Донецькому напрямку за цю добу 12 разів було застосовано авіацію. Щоправда, одного разу вони застосували Су-25 – і випустили по своїм позиціям ракети, – заявив Череватий.

8 листопада Генштаб повідомив, що українські військові відбили російських окупантів біля 10 населених пунктів. Російські окупанти за час повномасштабної війни проти України втратили щонайменше 278 літаків.

Танки. Фото: скриншот з Youtube
Танки. Фото: скриншот з Youtube

Речник угруповання підтвердив інформацію, що ворог щодня несе великі втрати, але поки що продовжує атакувати.

Нагадаємо, ми писали, що ворог готується до відступу з Херсона, звично звинувачуючи всіх крім себе: "Небажано, але можливо".

Як повідомляв "Знай.ua" "Л/ДНР" дочекалися "визволителів": кадирівці масово гвалтують мобіків, командиндир бойовиків змушений звертатися публічно.

Також "Знай.ua" інформував, росія завдяки путіну втратила звання "військової держави": вбили в собі головного експортера зброї.