Російські окупанти, як виявилося, також незадоволені військами глави Чечні Рамзана Кадирова. Вони вважають, що ті приїхали на фронт заради пограбування та насильства, але аж ніяк не для боротьби. У принципі, у його словах є частка правди.

Один із окупантів не витримав суворої частки, і записав офіційний відеозвернення до голови Чечні Рамзана Кадирова через його TikTok-загону. Ролик розміщений у соціальних мережах і швидко почав поширюватися по мережі.

Зазначається, що своє обличчя він при цьому максимально прикрив, адже, мабуть, все ще боїться, що його знайдуть. Окремим елементом стала Георгіївська стрічка на формі.

Окупант, фото з вільних джерел
Окупант, фото з вільних джерел

"Ми все за одне. Робимо максимум для того, щоб очистити нашу землю від фашистської нечисті, та звільнити нашу територію. Але ваші люди, які неодноразово були помічені в тому, що застосовували насильство до військовослужбовців "ДНР" та "ЛНР". Природно, ми всі з повагою ставимося до чеченських братів, але є неодноразові факти сексуального насильства з їхнього боку над нашими бійцями, і це виходить за всі рамки", - говорить на ролику російський окупант.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Мабуть, їм не подобається, що з них знущається регулярно не тільки путін своїми вчинками, а й війська Кадирова. Не маючи успіхів на фронті, вони вирішують відігратися, і ґвалтують уже не мирних жінок і дітей, а своїх побратимів. Ось вона, "друга армія у світі".

Кадирівці, фото: скріншот з відео
Кадирівці, фото: скріншот з відео

З огляду на цього вони всіх підвищився рівень напруженості, і виникають постійні конфлікти, які ставлять під питання виконання поставлених завдань, і призводить до високої смертності особового складу.

Тобто тепер не "війська НАТО" і погана погода винна в їх поразці, але чеченські війська. Цікаво розгортаються події.

Нагадаємо, що в ГУР МО спрогнозували кілька варіантів розпаду Росії: світова карта ще ніколи не виглядала так привабливо .

Раніше повідомлялося, що в ОПУ розвіяли фейк Кремля про початок переговорів Москви та Вашингтона .