Росіяни готуються тікати з Херсона і пропагандистам вже дали методи виправдання чергового негативного наступу.

У російських ЗМІ гучніше стали оголошувати про те, що Херсон імовірно треба буде залишити. З цього приводу висуваються такі тези, як те, що Україна та НАТО кинуть усі сили на відвоювання Херсона у Росії, їм потрібно "багато крові".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Також зазначають. що вести бої у місті недоцільно — адже ЗСУ готується зрівняти його із землею. Під час війни зі Швецією Петро теж відводив війська до Полтави — а потім переміг.

Руйнування на окупованих територіях. Фото: скрин з відео
Руйнування на окупованих територіях. Фото: скрин з відео

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За даними української розвідки, найближчими днями російські війська можуть обстріляти житлові квартали Херсонської області, щоб звинуватити у цьому ЗСУ. Для цього рф проводила "евакуацію" і вивозила награбоване майно.

Протягом трьох діб через Каховську ГЕС ідуть змішані колони військової техніки зс рф з боку СМТ Козацьке в напрямку села Цукури (з правого на лівий берег Дніпра). Більшість машин це тентовані вантажні та цивільні автомобілі запаковані награбованим майном.

Також повідомляється що у Бериславському районі окупанти методично грабують приватні оселі, магазини та склади. Повністю розграбовано майно Бериславської підстанції районної електромережі.

Нагадаємо, ми писали, що у ГУР МО спрогнозували кілька варіантів розпаду росії: світова карта ще ніколи не виглядала так привабливо.

Як повідомляв "Знай.ua" в ОПУ розвіяли фейк Кремля про початок переговорів Москви та Вашингтона: "Навіщо говорити із трупом?".

Також "Знай.ua" інформував, небезпека з боку білорусі? Голова Волинської ОВА закликає не панікувати, спростував чутки.