Чоловік пропагандистки симоньян натякає, що у путіна "не вистачає тестикул" застосувати ядерну зброю — так на полі бою вони тотально програють.

У одному з випусків пропагандистської єресі, чоловік симоньян тігран кіосаян натякнув на те, що у путіна кишка слабка натиснути ядерну кнопку.

Путін і ядерний вибух, фото hyser
Путін і ядерний вибух, фото hyser

У жодній війні не може бути програшу у ядерної держави, якщо у керівництва ядерної держави вистачить тестикул примінити у той самий конкретний час ядерну зброю. Це постулат. Ядерна держава, особливо така як росія, що володіє тріадою, програти не може апріорі. Або програє весь світ. Будемо реалістами. - заявив пропагандист.

Це ще раз доводить, що справа не у самому путіні, а у настроях, які задають пропагандисти. Для тих, хто сидить на "голці" пропагандистських закликів, цілком є нормальним застосування ядерної зброї, використання геноциду, та терористичних атак на мирну країну, для захоплення та нищення територій.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відчувається, що населення рф знаходиться як мінімум на два століття позаду від гуманістичного 21-го, де спираються на рівність та верховенство права, а також силу домовленостей, пошуку компромісів.

Нагадаємо, ми писали, що в ОПУ розвіяли фейк Кремля про початок переговорів Москви та Вашингтона: "Навіщо говорити із трупом?"

Як повідомляв "Знай.ua" погнали на мʼясо: окупанти заливаються сльозами під Вугледаром

Також "Знай.ua" інформував, що папа Римський Франциск не вірить у жорстокість "великого руського народу" та висловлює свою пошану