Стало відомо про те, якою може бути реакція російського диктатора путіну на втрату Херсона і більшу частину області протягом наступних тижнів. Як він виправдовуватиме свою поразку перед народом.

Про це розповів російський політолог Аббас Галлямов в інтерв'ю програмі "Гроші".

За словами чоловіка, навіть після того, як Херсон буде втрачено, а це практично зі стовідсотковою ймовірністю станеться до кінця року, російський диктатор путін розповідатиме своєму народу про те, що все йде за планом.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Зараз вони намагатимуться розповсюджувати інформацію про свою втечу з міста, щоб заманити українських захисників у пастку, але ми на це не поведемося.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Показати ще

"Говоритиме, що все йде за планом. Це єдиний обласний центр, який росіянам вдалося захопити. Втратити Херсон - це півроку даремно. Виходить, що все даремно. Втратили те єдине, що вдалося захопити. Тому це, звичайно, буде сильним ударом. . Вони намагаються підсолодити пігулку", - сказав Галлямов.

До речі, зараз їм вдалося розширити географію боїв на Донбасі, і тепер це не тільки Бахмутський напрямок. Таким чином вони намагатимуться компенсувати втрату Херсона захопленням одного з міст Донбасу.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Знаючи російський народ, якщо Бахмут буде захоплений, вони можуть заплющити очі на втрату Херсона. Все тому, що для них головне будь-який успіх, навіть якщо перед цим були десятки поразок. Експерт не виключає, що росіяни можу висадити в повітря Каховську ГЕС, створюючи умови для втечі з Херсона, нібито вони тікають не від ЗСУ, а від води. Сценаріїв у них безліч.

Нагадаємо, скільком росіянам робили пластику, щоб ті працювали двійниками путіна.

Раніше повідомлялося, що росіяни ввели масові репресії в Мелітополі через страх перед партизанами: перевіряють телефони та обшукують

Також, Подоляк знову дорікає Заходу за повільну реакцію, а Арестович під "заспокійливим соусом" звернувся до українців .