Війна в Україні продовжується, окупанти не хочуть з миром йти з української землі, та їх приходиться відправляти додому в пакетах. Попри високий ступінь пропаганди, все ж у російський інфопростір пробивається інформація про втрати.

Один з російських пропагандистів, Сладков, повідомляє про великі втрати російської армії під Вугледаром. Окупанти бунтують і відмовляються йти вперед. Написали листа своєму губернатору з вимогою втрутитися в ситуацію.

Втрати окупантів. Фото: скриншот з відео
Втрати окупантів. Фото: скриншот з відео

Суть його передано до Міноборони Росії. Оригінал у Примор'ї. Сказано: великі втрати, неможливість донести у вище керівництво інформацію про наші високі марні втрати в людях і техніці. Цифри маю, але далі це справа Генеральної прокуратури. Морпіхи просять Олега Кожемяко звернутися до МО, щоб надіслали комісію, для термінового аналізу ситуації.

Загалом уже зрозуміло, як вирішили розпорядитись мобілізованими російські командири. Усіх тупо погнали до лобових атак на м'ясо. Не дивно, що вже надходить інформація про загибель цілих батальйонів мобілізованих.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що окупанти вперше визнали великі втрати на фронті, але звинуватили у всьому погоду.

Як повідомляв "Знай.ua" українські партизани продовжують справу своїх дідів, і розносять на порох ворожу армію.

Також "Знай.ua" інформував, що московський піп освятив танки, боєзапас, та екіпаж ворогів, щоб їм легше було вбивати українців.