Стало відомо про те, що мобілізовані росіяни почали вдавати мертвими на полі бою, щоб повернутися з війни живими. Ось вона, «друга армія у світі».

Про це повідомляє російське видання "Новая газета Европа".

Дружини мобілізованих росіян розповіли, що їхні чоловіки краще відсидять термін із в'язниці, аніж повернуться на війну в Україну. Вони побачили весь жах, який творить російська армія на власні очі, і тепер усвідомили, що країна їм бреше.

Мобілізовані росіяни, скріншот: Youtube
Мобілізовані росіяни, скріншот: Youtube

Дружини також згадали історії, які їм розповідали чоловіки, які нещодавно повернулися із фронту. Їм доводилося вдавати мертвими на полі бою, бо їх відправили воювати з мінімальною підготовкою. Про спорядження взагалі варто мовчати.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять
Показати ще

Йдеться про 423-й гвардійський мотострілецький полк, яким ще у вересні вдалося залишити своє місце призначення. Два тижні вони копали траншеї, і з цього полягала вся підготовка до повномасштабної війни.

"У лісі збудували кемпінг. У них там не було ніяких тренувань, їх всього двічі водили в тир, і все. Мій чоловік зателефонував мені. Сказав, що там повний хаос, сказав мені, що їх використовують як живий щит. Без жодного спорядження їх відправили туди у супроводі двох хлопців, також мобілізованих, без бойового досвіду", – розповіла виданню одна з дружин Олена.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Це все, що треба знати сьогодні про російську армію. Путін доводить людей до ручки через свої амбіції щодо захоплення України.

Крім того, репресії продовжуються, як розповідає одна із жінок.

"Їм заблокували банківські картки, вони не мають ні грошей, ні їжі, ні води. Мій чоловік сказав мені, що він не їв кілька днів, і ми не знаємо, що робити. Ми пішли до військової прокуратури, нашу скаргу прийняли, але все , що нам сказали, – чекайте”, – розповіла Ірина.

на росії мобілізують безхатьків
на росії мобілізують безхатьків

Нагадаємо, що Андрій Небітов показав, чим цькували українців росіяни на територіях, що тимчасово окупаються.

Раніше повідомлялося, що окупантам наказали розповідати близьким про великі перемоги, щоб українці не насміхалися .

Також Іран готовий завдати удару Саудівської Аравії, щоб відвернути увагу від внутрішніх протестів — розвідка США