Газети пропаганди "Красная звезда" роздавали навіть по домівках українців. В ній розповідають про "успіхи" цієї "суперармії".

Андрій Нєбитов, Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області, показав, що знайшли після втечі ворогів з окупованих тимчасово територій України. Про це йдеться у репортажі Freedom.

Андрій Нєбитов. Фото: скриншот youtube
Андрій Нєбитов. Фото: скриншот youtube

От це стандартна їх газета "Красная звезда". Ми її знаходили на будь-яких позиціях. Вона спеціально привозиться до військ російської федерації. Хочу сказати, що їх роздавали навіть по домівках наших громадян під час окупації, щоб вони її вивчали і звичайно, це спрямовано на хитку психіку, на нерозуміння. А в умовах інформаційного вакууму, коли вони не дають змогу українським, будь-яким міжнародним засобам інформації доводити правдиву інформацію, то, на жаль, ось така газета, може мати вплив, - зазначає Нєбитов.

Також Нєбитов зазначив, що з перших днів війни у цій зокрема газеті була озвучена одна теза, що українські воїни здаються без жодного пострілу, а всі армія та озброєння України знищено на понад 85%.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Тепер росіяни не прикриваються пропагандистськими статейками, а відкрито нищать інфраструктуру мирних міст України, діючи як справжні терористи.

Нагадаємо, ми писали, що Іран збирається надати росії тисячі нових ракет: захисту від них поки немає.

Як повідомляв "Знай.ua" скільком росіянам робили пластику, щоб ті працювали двійниками путіна.

Також "Знай.ua" інформував, пропагандисти на рф дивуються, чому українцям подобаються загиблі російські солдати.