У Кремлі починають поступово готувати ґрунт для переговорів з Україною. Імовірний наступник путіна Пригожин раптово зробив кілька компліментів Володимиру Зеленському.

Зробив він це під час того, як відповідав на запитання російських журналістів.

За словами засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина Володимира Зеленського вкрай рішучий і впевнений у собі. Тобто вперше за весь час він похвалив його за дії.

путін і Євген Пригожин, фото: вільне джерело
путін і Євген Пригожин, фото: вільне джерело

До слова, свою думку про українського лідера він озвучив не просто так, а після питання одного з журналістів "що небезпечніше для РФ - критик оточення Путіна, журналіст Олександр Невзоров чи Володимир Зеленський".

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Ви порівнюєте Невзорова та Зеленського. Зеленський хоч і є президентом країни ворожої зараз у Російській Федерації, але все ж таки він твердий, впевнений у собі, прагматичний, симпатичний хлопець. Про Невзорова цього сказати не можу. Він багато і добре говорить, але, за на мою думку, він просто привабливий, але базікання", - висловився олігарх.

Не можна не відзначити, що роль Євгена Пригожина у цій війні є вкрай важливою для Кремля. Він не лише вербує ув'язнених, а й заробляє собі політичні бали. Все це не так.

поліція, Кремль, фото Getty images
поліція, Кремль, фото Getty images

Найімовірніше, саме чоловік може стати наступником диктатора путіна, і він розуміє, що війну якось треба закінчувати, а з путіним України домовлятися вже точно не буде. Звідси й можна побачити компліменти для Володимира Зеленського.

Незважаючи на те, що Пригожин намагається всіляко вислужитися перед президентом, своїми діями олігарх продовжує підривати авторитет путіна, адже народ незабаром йому довірятиме набагато більше.

Пригожин. Фото: скриншот Youtube
Пригожин. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, куди зникли з інфоповістки Himars: чи тремтять росіяни досі від РСЗВ

Раніше повідомлялося, що диктатор путін міг правити до кінця життя, але 24 лютого наблизило кінець режиму

Також, ЗСУ можуть вийти на кордони 23 лютого за 2 місяці, а до літа зайти до Криму