Президент України Володимир Зеленський вирішив детально пояснити європейцям, чому не можна йти на поводу у росії і як один жертовний рік може перемогти агресію путіна.

Про це він розповів під час нового інтерв'ю для італійського видання Corriere della Sera.

Інтерв'юер змоделював ситуацію, в якій він нібито підприємець із будь-якого італійського поселення, який зовсім не розуміється на ситуації з Україною, і зовсім не знає, для чого йому потрібно скорочувати виробництво і більше платити.

Володимир Зеленський. Фото: Офіс Президента
Володимир Зеленський. Фото: Офіс Президента

Відповідь українського гаранта виявилася зрозумілою, а також очевидною для багатьох. На жаль, це не всі хочуть усвідомлювати.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

"Ви платите за свою свободу. Не за Україну. Ви платите за вашу свободу. Але ви не платитимете наступного року. Ви знайдете альтернативу. Світ. Європа знайде альтернативу. І ваші діти не платитимуть. А якщо не хочете робити це зараз , тоді ви і ваші діти робитимуть це потім. І Росія вирішуватиме політично, що робитиме Італії" - каже Володимир Зеленський.

Росія вже запустила свої щупальці до Європи, але вони завжди критикують Захід. Чиновники та олігархи купують нерухомість в Італії, і їх настільки було багато до недавнього часу, що незабаром вони вирішували б, як треба жити за їхніми правилами.

путін і Зеленський, фото: скріншот з відео
путін і Зеленський, фото: скріншот з відео

Дуже зручно завжди сидіти на узбережжі середземного моря, пити італійське вино під італійську пасту, а потім розповідати, як вони не люблять Європу.

"Дуже зручно бути в Тоскані, мати там віллу - де завгодно. Це дуже комфортно. Відпочивати, перебувати в демократичній Європі, керувати італійськими автомобілями. Якщо ви не любите цю цивілізацію, живіть у себе. Купуйте російські автомобілі, відпочивайте" - підсумував Володимир Зеленський. .

Нагадаємо, що все говорить про підготовку до вторгнення з Білорусі: генерал про майбутні погрози у війні Росії проти України .

Раніше повідомлялося, що Кирило Буданов назвав терміни звільнення Херсона від окупантів, і навіть підрив Каховської дамби не зупинить ЗСУ

Також, в Росії спалахнув завод, де здійснюють заряди до "Град" та "Смерчів"