Путін знову вийшов з бункера зачитувати "пацанський цитатник" на форумі економістів, але нічого нового на думку не спало — скиглить та звинувачує у всьому Захід.

Анонсований виступ бункерного правителя путіна на форуму на Валдаї, звівся до скигління про те, як всі ображають росію. Також серед цитат з книжок, які вивчив і вже не раз декламував путін. Його виступ доступний на Youtube.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Таке відчуття, що пєсков збирав усі закиди, які висували до рф західні політики, зібрав усі злочини, які виконувала путінська армія, зокрема, в Україні, та переписав усе від імені путіна. Наприклад, путін нагадав, що таке демократія:

Справжня демократія у багатополярному світі передусім передбачає можливість будь-якого народу обирати власну соціально-політичну систему -заявив путін.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Також зізнався що він таки є авторитарним правителем:

Абсолютна більшість країн зараз потребує демократії у міжнародних справах, не приймаючи будь-яких форм авторитарного диктату окремих держав

Також путін заявив, що з ним ніхто не хоче "жить дружно":

Давайте жити дружно, давайте вести діалоги і зміцнювати довіру, а значить мир. Ми були абсолютно щирими. Що ж ми отримали у відповідь? По всім можливим напрямкам співпраці "ні".

Нагадаємо, ми писали, що вороги від страху заварюють кришки люків у Новій Каховці: бояться навіть каналізаційних щурів.

Як повідомляв "Знай.ua" -8 кілограм та постійний кашель: хвороба путіна починає досягати свого піку.

Також "Знай.ua" інформував, путін пiсля 70 тисяч загиблих і 8 місяців поразок почав змінювати стратегію війни: "Форсувати вирішення питань".