Експерти зазначають, що таким чином росіяни готуються до вуличних боїв, та хочуть убезпечити себе від українських ДРГ.

В тимчасово окупованій Новій Каховці росіяни розселяють новоприбулих військових по порожніх квартирах і готуються до вуличних боїв у місті. Про це повідомив Центр національного спротиву.

Каховська ГЕС. Фото: скриншот youtube
Каховська ГЕС. Фото: скриншот youtube

Масове заварювання каналізаційних та комунікаційних люків наражає місцевих на небезпеку, бо перекриває комунальникам та пожежникам доступ до важливих комунікацій.

Місцевих мешканців закликають за можливості виїхати з регіону на період операції ЗСУ з деокупації.

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

ГЕС. Фото: скриншот YouTube
ГЕС. Фото: скриншот YouTube

Водночас засоби безпеки свідчать про підготовку росіян до вуличних боїв у місті.

Заварювання каналізаційних люків раніше проводилося в містах Росії на вимогу спецслужб як стандартний захід безпеки у разі приїзду до міста вищих чиновників.

Також нещодавно на тимчасово окупованих територіях путін ввів воєнний стан, проте крім гучної назви ні для росіян, ні для українців це положення нічого не змінює. Росіяни нібито "евакуюють" українців, проте насправді це справжня депортація та пограбування української власності.

Війна Фото: скриншот з відео
Війна Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що цільова мобілізація в Україні: як відновлюватимуть країну після війни.

Як повідомляв "Знай.ua" команда авіаносця USS George HW Bush записала потужне звернення: готові вступити у бій з Росією.

Також "Знай.ua" інформував, путін пiсля 70 тисяч загиблих і 8 місяців поразок почав змінювати стратегію війни: "Форсувати вирішення питань".