Російський червоний хрест збирає кошти, щоб допомагати мобілізованим в Україну військовим.

Організація збирається виплачувати родинам мобілізованих окрему допомогу в 500 рублів.

російський Червоний хрест. Фото: скриншот Youtube
російський Червоний хрест. Фото: скриншот Youtube

Збір для підтримки сімей мобілізованих та російських військових Червоний Хрест назвав "#МЫВМЕСТЕ". Голова Російського Червоного Хреста Павло Савчук заявив, що сім'ї вбивць і гвалтівників, які прийшли на чужу землю вбивати невинних людей стикаються з низкою "труднощів", тому було ухвалено рішення про закриття потреби у фінансовій та гуманітарній підтримці.

Дуже важливо їх підтримати та надати посильну допомогу. Із запитами сімей мобілізованих ми працюватимемо в індивідуальному порядку, для нужденних також формуватимуться гуманітарні набори. Вже зараз люди можуть отримати психосоціальну підтримку від фахівців Російського Червоного Хреста", – заявив Савчук.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На сайті російського Червоного Хреста опублікували форму для донату військовим злочинцям та їхнім родинам. Також в організації надають психосоціальну підтримку сім'ям.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що білоруських залізничників, що народилися в Україні взявся кошмарити диктаторський режим Лукашенка.

Як повідомляв "Знай.ua" експрацівник ФСБ припустив, коли може скінчитися війна в Україні: "Коли не було могилізації-мобілізації".

Також "Знай.ua" інформував, російські окупанти готуються розграбувати Херсон перед втечею: вже відкрито закликають до мародерства.