Може означати фраза російського міністра оборони Шойгу про "брудну бомбу" від України. Чого насправді зараз чекатиме від окупантів.

Про це 24 каналу розповів політичний та економічний експерт Валерій Клочок.

Нещодавно Сергій Шойгу розповів своїм іноземним колегам про те, що українські захисники нібито збираються застосувати "брудну бомбу", що, звичайно ж, є черговою вигадкою російської пропаганди.

Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео

Найімовірніше йшлося про руйнування Каховської ГЕС. Російські злочинці можуть готуватися до цього, і готують ґрунт для того, щоб звинуватити в усьому Україну.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Це говорить про те, що вони збираються виходити з території України. Можливо, десь на Півдні та Сході – Донецька та Луганська області, вони поки що залишаться, але вже готуються до виходу. Вони розуміють, що не утримають ситуацію", - зазначає Валерій Клочок.

Також такі гучні заяви Шойгу може робити для того, щоб повернути довіру свого господаря диктатора путіна, з яким у них останнім часом досить напружені стосунки.

Пропагандисти, скріншот: YouTube
Пропагандисти, скріншот: YouTube

Висновок у тому, що ймовірність серйозної катастрофи на Каховській ГЕС вкрай висока, і потрібно готуватись до будь-якого результату подій. Росіяни є непередбачуваним народом, і вони зовсім не думають про наслідки.

Варто зазначити, що це ще один прийом росіян для того, щоб змусити українців сісти за стіл переговорів. Але цього не станеться доти, поки в Кремлі при владі такі люди.

Нагадаємо, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни

Раніше повідомлялося, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Також, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі