Війна Росії проти України може закінчитися до осені 2023 року, припустив Генадій Гудков, ексфсбшник.

Про це розповів полковник ФСБ у відставці, російський опозиційний політик, Геннадій Гудков. Він зазначив, що раніше припускав закінчення війни до весни наступного року, проте кількість мобілізованих все дасть путіну час до осені.

Генадій Гудков. Фото: скриншот Youtube
Генадій Гудков. Фото: скриншот Youtube

Коли не було могилізації-мобілізації, я вважав, що все закінчиться до весни 2023 року. Ну просто арифметичні дії нас переконували, що до весни все має закінчитися, вся ця армія окупаційна буде перемелена, їй не буде чим тримати тили, не буде чим утримувати фронт – вона розбіжиться до бісової матері. А зараз у мене відчуття, що до осені таки зуміє протягнути, а восени закінчиться. - сказав Гудков.

Він зазначив, що має на увазі не теперішню осінь, а наступну у 2023 році.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Не цієї осені. Я вважав, що війна закінчиться до квітня-травня 2023-го. Я думаю, що до осені 2023-го путін може протягнути, – сказав Гудков.

За даними американської розвідки та військових аналітиків, українські військові мають можливість досягти успіхів проти російської армії протягом наступних шести тижнів, якщо вони зможуть продовжити свій наступ на півдні та північному сході до того, як зима змусить армії зробити паузу та перегрупуватися.

Нагадаємо, ми писали, що військовий стратег Мік Райан оцінив можливості російської армії найближчі місяці: "Ми не повинні недооцінювати ворога".

Як повідомляв "Знай.ua" пропагандист Красовський закликав топити и палити українських дітей

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти готуються розграбувати Херсон перед втечею: вже відкрито закликають до мародерства