Американський актор Марк Гемілл через платформу United24 допоміг зібрати гроші на 500 безпілотників, і надіслав їх в Україну.

Актор долучився до платформи United24 минулого місяця. Гемілл, широко відомий своєю роллю Люка Скайвокера у гучній франшизі "Зоряні війни", сказав ведучому Джо Матьє, що він надіслав обладнання в Україну лише тому, що вони вкрай потребують його.

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Дуже просто: Україні потрібні дрони. Вони визначають результати війни, вони захищають свою землю, свій народ, вони стежать за кордоном, вони очі неба, — сказав Гемілл Матьє в радіоінтерв'ю, опублікованому в четвер.

Раніше Володимир Зеленський оголосив 71-річного актора амбасадором проєкту "Армія дронів" UNITED24 зі збору коштів. У своїй заяві Гемілл висловив вдячність за приєднання до ініціативи, зазначивши, що це найкращий час для того, щоб усі зібралися разом і допомогти українцям перемогти росію в цій війні.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Мем про Люка Скайвокера, Twitter
Мем про Люка Скайвокера, Twitter

Україна потребує постійної додаткової підтримки. Саме зараз найкращий час для того, щоб усі об’єдналися і допомогли Україні вистояти у цій війні з імперією зла, зазначив актор.

Нагадаємо, ми писали, що у Швеції розслідують крадіжку камер контролю швидкості: шлейф простежується до ворожих дронів.

Як повідомляв "Знай.ua" у США знайшли нове підтвердження того, що російська армія "порожня": іранський "шопінг" це доводить.

Також "Знай.ua" інформував, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі.