Генерал Сергій Суровікін, який очолив вторгнення в Україну, має елітну нерухомість у котеджному селищі преміумкласу "Дубрівка" в Новій Москві. Інформацією про його володіння вдалося оволодіти розслідувачам завдяки дочці генерала, яка випадково видала місце на фото в мережі "ВКонтакте".

Російський генерал Сергій Суровікін відзначився особливою жорстокістю на війні в Чечні та Сирії. За свої вчинки він отримав прізвисько "М'ясник", адже був абсолютно безжальним і не звертав уваги на людські життя. Очоливши угруповання військ Росії в Україні генерал вкотре довів, що його кличка дуже заслужена, завдавши масованих ударів 10 жовтня.

Сергій Суровікін, скріншот: YouTube
Сергій Суровікін, скріншот: YouTube

Втім, незважаючи на жорстокість до людей, про свою родину наближений до путіна генерал, піклується з особливою старанністю. Сергій Суровікін проживає у котеджному селищі преміумкласу "Дубрівка" у Новій Москві. Дружині "м'ясника" належить будинок 288 квадратних метрів і вартістю 50 млн рублів.

Розташування будинку видала дочка Сергія Суровікіна, опублікувавши в 2016 році на своїй сторінці у "ВКонтакті" фотографію з таунхаусами, що видніються на задньому плані. Геолокацією дівчина вказала Лісову вулицю села Сосенки. Вона знаходиться на території ЖК "Дубрівка".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Дочка Суровікіна. Фото: скрін соцмережі
Дочка Суровікіна. Фото: скрін соцмережі

Примітно, що в Росреєстрі вказано, що генерал не має жодного майна крім автомобіля. Вся нерухомість переписана на дружину та дітей.

Раніше портал Знай повідомляв, новий генерал - нова тактика: як "м'ясник" Суровікін вирішив прискорити розпад Росії мобілізацією ув'язнених.

Також наш портал інформував, Олег Жданов назвав ймовірні терміни звільнення Херсона від росіян: "Бої йдуть дуже жорсткі".

Крім того, ми писали, Кремлівський експерт випадково визнав, що Росія воює іранськими дронами: "Всі знають, але влада не визнає".