Радник Офісу президента України Олексій Арестович вирішив знову висловитись не тему можливого наступу росіян з боку Білорусі. Загроза стала більш реальною, але воювати там буде нема з ким.

Такий прогноз він озвучив під час свого чергового прямого ефіру із російським правозахисником Марком Фейгіним. Вони регулярно протягом останніх восьми місяців зустрічаються та обговорюють ситуацію на фронті.

Напередодні Генштаб ЗСУ заявив, що на кордоні з Білоруссю було помічено підозрілу активність. Це справді так, і загроза їхнього наступу звідти на кількох напрямках стала реальнішою.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

За його словами, вони не ризикнуть знову йти на Київ поки що лише обмежаться Волинською областю. Однак, і тут на них чекають неприємні сюрпризи, адже втрати будуть по 500 бійців на день, після чого вони зазнають чергової ганебної поразки. Не більше ніж 18 днів їм дав чоловік на це.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Буде приблизно 500 вбитих на день. Ну, 18 днів це все триватиме, якщо що. У крайньому випадку, там люб'язна до неможливості тероборона вже потирає рученята і чекає з нетерпінням, не кажучи вже про кадрові частини", - розповів радник Офісу президента.

Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі
Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі

До речі, він також підтвердив ту тезу, що нападом на цю частину України вони намагатимуться перекрити постачання західного озброєння на фронт, але, звичайно ж, цього не станеться і переживати нам явно нема про що. До реальних загроз із боку країни Лукашенку ще дуже далеко, і взагалі навряд чи дійде.

До речі, у своєму іншому інтерв'ю Олексій Арестович вже зазначав, що путін спілкувався з Китаєм уже тричі щодо свого політичного притулку. Він боїться і є вже підтверджені цьому факти.

"Чому Китай? Тому що це єдина країна, звідки його не видадуть американцям. Він збираються там відсиджуватися, писати мемуари. будуть "линяти" всілякі Суровікіни, Золотові та інші", - сказав Олексій Арестович.

Нагадаємо, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни

Раніше повідомлялося, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Також, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі