Відомий російський опозиціонер та журналіст Ігор Яковенко розповів про те, що вже сьогодні нам усім свідчить про початок процесів розпаду Росії. Давно все почалося.

Про це він повідомив у своєму новому інтерв'ю для 24 каналів.

Ось, наприклад, нещодавно мер Москви Сергій Собянін заявив про те, що в столиці мобілізація вже була завершена, але при цьому в Кремлі заперечують це. Це вже перші знаки розвалу верховної влади.

"Це ще одне свідчення початку розвалу верховної влади у Росії. Тому що перший сигнал подав Кадиров, який сказав, що Чечня все зробила і мобілізації там більше не буде", - каже Ігор Яковенко.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Крім того, путін зовсім не вірить, і росіянам давно це варто зрозуміти. Особливо щодо мобілізації.

"До цього Путін сказав, що мобілізація завершується наприкінці поточного місяця, і після цього жодної другої хвилі мобілізації не буде. Ну Путін багато говорив!", - наголосив опозиціонер.

Крім того, раніше кривавий диктатор запевняв, що жодних обстрілів України не буде, але вони тривають, і останні тижні тільки посилилися. Знищення української інфраструктури та міст іде повним ходом, і в Кремлі навіть не приховують свої терористичні плани.

Мобілізація у росії. Фото: скрін youtube
Мобілізація у росії. Фото: скрін youtube

Вони стверджують, що це все помста за Кримський міст, але всі ми розуміють, що це лише виправдання його злочином.

Після такого ні про який дипломатичний діалог і мови не може йти, поки при владі диктатор. Він продовжує шукати нову порцію гарматного м'яса, незважаючи на величезні втрати.

"І буде набрано нової. Тобто Путін воюватиме, доки він буде живий. У мене в цьому особливих сумнівів немає", - каже далі чоловік.

Нагадаємо, що Олексій Арестович оцінив ризики вступу Лукашенка у війну на тлі прихованої мобілізації в Білорусі

Раніше повідомлялося, що окупанти стягують на фронт музейні експонати: скоро підуть у хід палиці та каміння

Також у Росії підбирають заміну Шойгу: кого просуває Кадиров з Пригожиним .