Радник Офісу президента України Олексій Арестович непомітно натякнув українцям про швидку нову хвилю мобілізації. Він вважає, що вже розпочалася нова, складніша фаза.

Про це він заговорив під час традиційного ефіру з російським правозахисником Марком Фейгіним, з яким регулярно вони проводять стриму, та обговорюють ситуацію на фронті.

Спочатку він нібито висловив невдоволення тим українцям, які незважаючи на повномасштабну війну, що триває, продовжують жити нормальним життям.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"У нас мимоволі негласно уклав договір, що десь виють армія та добровольці, а решта можуть у кафе посидіти" - каже він. При цьому, незважаючи на все, така можливість зараз має багато, включаючи пана Олексія.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Одразу після цього радник Офісу президента України зазначив, що в Україні вже розпочалася друга фаза війни, яка, як очікується, ще складніша. Нам усім потрібно багато терпіння і тому незабаром може початися нова хвиля мобілізації.

"Почалася друга складна фаза війни. Від нас буде потрібно знову мобілізація і психологічна, і військова, і політична. Цілком можливо, що колись попереду на нас чекає продовження мобілізації особового складу", — заявив Олексій Арестович.

мобілізація в Україні
мобілізація в Україні

Спіч про українців під час війни стався на тлі того, що після звільнення Харківської області багато хто розслабився, і поклали всі зусилля на Збройні сили України. Донатів поменшало, зацікавленості теж. Усі лише чекають на результат, але без згуртованості цього не станеться.

Далі чоловік зазначив, що Захід все ще постачає Україні недостатньо озброєння, адже партнери діють за якимось планом, а не екстраординарно.

Нагадаємо, що залякані та безправні: окупанти знайшли новий ресурс поповнення гарматного м'яса

Раніше повідомлялося, що "Справжні дракони, які несуть смерть": творіння українців наводить жах на окупантів

Також, різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ