У Росії панує своя атмосфера. Черговий доказ того, що здебільшого там народу начхати на людські життя. Особливо влада, яка вдає, що все йде за планом.

Йшлося цього разу про трагедію в місті Єйськ, де військовий літак врізався в житловий будинок, і забрав життя кількох людей. Ще десятки перебувають у лікарні у критичному стані.

На місце практично відразу прибув губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв, який спробував знайти позитив у досить жахливій ситуації.

Аварія літака, фото: скріншот з відео
Аварія літака, фото: скріншот з відео

Справа в тому, що він побажав родичам загиблих людей, а таких вже як мінімум 13 і цифра постійно зростає, не забивати голову негативом, і вранці у відмінному настрої піти на роботу.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У людей трагедія, а єдине, що він може побажати - позитивне мислення. Ця влада давно прогнила.

"Вони ж все одно продовжують працювати, і я впевнений, що багато хто з них завтра знову піде на роботу. Тому ми повинні для них створити всі умови, щоб вони могли завтра вранці, принаймні в цих умовах зібратися на роботу і піти з хорошим настроєм" - каже він.

Будинок у Єйську, фото: вільне джерело
Будинок у Єйську, фото: вільне джерело

Тобто люди втратили близьких людей з вини політичного керівництва, яке розпочало війну в Україні, а їм ще й треба забути про це. Багато хто також втратив вдома.

Влада у відповідь вирішила виділити кожній потерпілій сім'єю мільйон рублів, а квартири пообіцяли відновити. Тобто, саме стільки коштує людське життя для них. У той час як одна ракета, випущена Україною, в середньому їм обходиться в кілька мільйонів доларів. Вони невиправні.

Нагадаємо, що ввечері понеділка, 17 жовтня, військовий літак врізався в житловий будинок, і почав сильно палати. Пілотові вдалося катапультуватися та вижити, тож росіянам не вдалося звинуватити в усьому Україну.

Нагадаємо, що залякані та безправні: окупанти знайшли новий ресурс поповнення гарматного м'яса

Раніше повідомлялося, що "Справжні дракони, які несуть смерть": творіння українців наводить жах на окупантів

Також, різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ