На рашці продовжуються пошуки розв'язання проблеми з набором мобіків, яких відправляють як гарматне м'ясо в Україну. Чергові бонуси пропонують мешканцям Якутська.

Сім'ї мобілізованих жителів Якутська отримають від влади овочеві набори – капусту, картопля, морква, цибуля, буряк. Про це повідомив у зверненні мер міста. Він записав відео, у якому повідомив про "блага" які можуть отримати сім'ї мобілізованих. Вірогідно тих, хто чекає на можливість отримати нову "ладу".

Мер якутська. Фото: скриншот з відео
Мер якутська. Фото: скриншот з відео

Впродовж місяця сім'ї мобілізованих містян можуть звернутися у центр підтримки учасників за одноразовим продуктовим набором, який складається зі свіжих овочів, це капуста, картопля, морква, буряк, цибуля, все вирощене в приміських межах Якутська. В разі необхідності, волонтери доставлять їх до вашої домашньої адреси. повідомив мер міста Євген Григор'єв

Раніше стало відомо, що влада російської республіки Тува роздає вівці сім'ям жителів регіону, призваних у рамках мобілізації. Зазначається, що кожна сім'я отримує одну вівцю. Після овець десь пропонували рибу. Тепер обмежились поминальним набором на один раз.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що новий генерал - нова тактика: як "м'ясник" Суровікін вирішив прискорити розпад росії мобілізацією в'язнів.

Як повідомляв "Знай.ua" на росії військовий літак впав на житлові будинки: горить-палає, почалася детонація боєзапасу.

Також "Знай.ua" інформував, окупанти вивозяться до Криму з Херсонської області через наступ ЗСУ: "Процес евакуації...".