Після обстрілів столиці України ударними безпілотниками, які рф, імовірно отримує від Ірану, Укроборонпром відреагував заявами про розробку нібито свого безпілотника, за що отримав нищівну критику експертів.

Юрій Романенко, журналіст та аналітик закликав відправити керівника Укроборонпрому Гусєва у відставку, за голослівні та "імпотентні" обіцянки, які під час війни вважає більше ніж ганебними. Свою думку аналітик оприлюднив у своєму телеграм-каналі.

Обстріл Києві. Фото: скриншот з відео
Обстріл Києві. Фото: скриншот з відео

Романенко навів одне з останніх повідомлень Укроборонпрому, та закликав Гсусєва показати реальні результати, а не казочки про те, що десь, щось робиться. Також він наполегливо рекомендує відправити Гусєва у відставку.

Гусєв, досить п@здіти про успіхи, давай конкретики, імітатор х*ров. Де танк обіцяний Зеленському? Покажіть конкретні бойові дрони та куди вони пішли. Казки білого бичка про те, що ти щось робиш, може в ОП проканають, але людей на фронті і просто цивільних вони реально втомили. Атаки мопедами – не агонія, це реальність через яку гинуть люди. - зазначив журналіст.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Аналітик також підкреслив, що голова Укроборонпрому ні на що не здатен, та є найбільш "зневажена в оборонному секторі людина". Він закликає уряд скасувати заборону на виготовлення бойових дронів приватними компаніями. Тоді, на думку Романенко, потрібно буде тільки встигати давати замовлення.

Уламок іранського дрона. Фото: скриншот з відео
Уламок іранського дрона. Фото: скриншот з відео

Сьогодні за це світить кримінальна стаття. Якщо ми знімемо цю заборону, то приватний сектор швидко наповнить цей сектор лише давайте замовлення. Я сам готовий зібрати мільйони доларів під таке виробництво. Тому я хочу бачити не байки Гусєва на восьмому місяці війни, а конкретику. - написав експерт

Нагадаємо, ми писали, що в Україні з'явиться новий завод боєприпасів спільно з країною НАТО: наближаємо своє членство в Альянсі з кожним днем

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни знову атакували Київ, іранські дрони-мопеди "Shahed-136" призвели до потужних вибухів.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни відреагували на ракетні удари по українських містах, віра в народ згасла остаточно.