Путіна дуже скоро можуть ліквідувати, і "велосипед" заново вигадувати не стануть. Зроблять за сценарієм Усами бен Ладена.

Про це заявив колишній віце-прем'єр-міністр РФ Альфред Кох, який останні кілька років мешкає в іншій країні.

Найближчим часом західні спецслужби можуть взятися за усунення кривавого диктатора путіна, і використовують вони сценарій, за яким було ліквідовано терориста та лідера забороненої ісламської організації "Аль-Каїда" Усами бен Ладена.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

"Між ФСБ - СЗР з одного боку і ГРУ - з іншого йдуть постійні "окопні війни". А є ще Росгвардія та ФСТ, які також представляють окремі "клани". Те, що зараз вийшла назовні критика Кадирова та Пригожина на адресу Міноборони - яскрава" "Доказ цих міжусобиць", - уточнив Альфред Кох.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

При цьому наближені до путіна угруповання також не ладнають між собою, але саме через це вони не здатні повалити режим диктатора. Його усунути можуть лише люди із Заходу під час детального опрацювання плану, але чи існує такий – невідомо.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

"Захоплені генерали та громадянське оточення Путіна скаже, мовляв: "Дякую, ви нас врятували, давайте ми закінчуємо війну і все звалюємо на Путіна". І всіх це влаштує: і Захід, і російську "верхівку", - припустив Кох.

Чутки про те, що путіна незабаром можуть усунути ходять уже давно, і почастішали такі розмови саме після оголошення часткової мобілізації. Не всі готові вмирати через амбіції путіна. Близько мільйона людей навіть покинули країну.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що Олексій Арестович оцінив ризики вступу Лукашенка у війну на тлі прихованої мобілізації в Білорусі

Раніше повідомлялося, що окупанти стягують на фронт музейні експонати: скоро підуть у хід палиці та каміння

Також у Росії підбирають заміну Шойгу: кого просуває Кадиров з Пригожиним .