Війна триває вже понад 230 днів. На офіційній сторінці Генштабу ЗСУ з'явилася інформація станом на вечір неділі, російське вторгнення.
Повідомляється, що противник намагається утримати тимчасово захоплені території. Іноді навіть вести наступальні дії на окремих ділянках фронту та порушувати норми Міжнародного гуманітарного права, обстрілюючи об'єкти критичної інфраструктури та житлові будинки.

Війна в Україні пошкодила тисячі будинків
Війна в Україні пошкодила тисячі будинків

Окремо вказано, що на південному фронті окупанти посилюють фільтраційні заходи – зокрема у Херсонській області.

"І розпочали процес евакуації так званих "державних" установ. За наявною інформацією, з Херсона на тимчасово окуповану територію АР Крим вивозять співробітників та майно банків та пенсійного фонду. Рівень морально-психологічного стану населення в прикордонних районах Російської Федерації істотно знизився". це викликано відсутністю медичної допомоги громадянським", - йдеться у публікації.

А все через те, що всі місця зайняті російськими військовослужбовцями, яких перемелюють наші доблесні захисники.

Нагадаємо, Путін готовий віддавати Донецьк та Луганськ, Михайло Подоляк розповів про вимоги бункерного діда: "Вони їм не потрібні"

Як повідомляв "Знай.uа", Олексій Арестович оцінив ризики вступу Лукашенка у війну на тлі прихованої мобілізації в Білорусі

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Знай.ua писав, на росії масово горять військкомати: на вулиці виводять силовиків для посиленого патрулювання