Після оголошення часткової мобілізації у Росії почали масово горіти військкомати. У зв'язку з цим у багатьох регіонах вулиці виводять силовиків для посиленої охорони об'єктів. Про це повідомляє ТСН, посилаючись на заяву російського депутата.

Схоже, що не всі росіяни готові йти на фронт і вмирати через амбіції путіна, адже випадки підпалів військкоматів у сусідній країні почастішали після оголошення часткової мобілізації.

Росгвардія. Фото: скрін youtube
Росгвардія. Фото: скрін youtube

Військкомати та місцеві адміністрації горіли в багатьох регіонах Росії, зокрема в Новосибірську, Казані, Красноярську, Нижньому Новгороді.
У Кремлі вирішили придушити бунтарський дух сміливців і вирішили вивести на вулиці Росгвардію для посиленої охорони військових комісаріатів.

У РФ спалили військкомат. Фото: скрін youtube
У РФ спалили військкомат. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"У низці міст, у тому числі і в Москві, біля споруд військкоматів дислоковані групи затримання позавідомчої охорони Росгвардії. Крім того, по всій країні вони включені до маршрутів патрулювання екіпажів відділу позавідомчої охорони", - повідомив депутат Держдуми.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, СБУ вирішила потрясти московського попа у Вінницькій області: підозри у колабораційній діяльності та державній зраді.

Також наш портал інформував, жителі Білгорода більше не почуваються частиною росії, адже у путіна нові "іграшки": вже чекають, коли українці проведуть референдум.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, експерт Олександр Коваленко негайно зажадав від Заходу далекобійних ракет ATACMS: "Україна має право на відповідь".