Багато українців можуть бути стурбовані тим, що після ракетного обстрілу України росією 10 жовтня 2022 року нами не було завдано удару у відповідь.

Так, у ході чергового терористичного рішення путіна загинуло щонайменше 19 осіб і постраждало понад 100 і вони обов'язково будуть помщені. З'ясувалося, що бункерний дід уже ніби й готовий віддати Донецьк та Луганськ. Про це розповів радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

Водночас друг Олексія Арестовича припустив, на що путін готовий обміняти ці території, але йому все одно це не вдасться.

Так, в интервью "24 каналу" Михаил Подоляк повідомив, що Кремль хоче забрати лише Запорізьку АЕС

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Знаєте, я вам скажу парадоксальну річ. На мій погляд, все, що я бачу сьогодні щодо розвитку війни, – росії байдуже до Донецької та Луганської області. Вони їм не потрібні. Вони готові віддати їх", - повідомив Подоляк.

Радник глави ОП припустив, що владу Росії цікавить лише Запорізька атомна електростанція.

ЗАЕС
ЗАЕС

"Вони хочуть забрати лише маленький клаптик під назвою частина Запорізької області, де знаходиться місто Енергодар, для того, щоб вкрасти у нас Запорізьку атомну електростанцію. Це єдине їхнє бажання, яке на сьогоднішній день залишилося", - вважає Подоляк.

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Кремль після чергових успіхів ЗСУ на фронті готовий говорити з будь-ким.

Раніше ми повідомляли, для чого і коли путін випускає своїх двійників на публіку, експерт розповів про нюанси життя диктатора.