Стало відомо про те, як російський диктатор путін почав поступово випадати з реальності. Ще на початку століття його вважали новим ковтком повітря для Росії, проте, тепер зрозуміло, що в них для всіх диктаторів діє одна й та сама методика.

Про це розповів російський опозиціонер Геннадій Гудков у новому випуску "Балаканки" на каналі " Гроші ".

За його словами, про Володимира Путіна як про людину можна було говорити до 2011 року. Після цього почалися перші дзвіночки про те, що з ним світові буде складно ужитися.

Володимир Путін в молодості, фото: inosmi.ru
Володимир Путін в молодості, фото: inosmi.ru

Опозиціонер навіть згадав свої особисті зустрічі з путіним ще в ті часи, коли він скидався на цілком адекватну людину.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Повістки Укрпоштою: які непорозуміння можуть виникнути з ТЦК Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі
Показати ще

"У 2001-му році він був такою людиною, яка цікавилася, спілкувалася, ставила питання, записувала щось. Поступово він бронзовів, ставав гуру, який все знає і все вміє. А коли він уже став не п'єдестал, то дискусії з ним не було і на цей момент він почав випадати з реальності. До 2011 року це вже оформилося остаточно і з того часу він перестав сприймати дійсність критично", - розповів Геннадій Гудков.

Як виявилося пізніше, кривавий диктатор зовсім не пристосований до жодних дебатів. Єдине, чим він може керувати – ракетами, які спрямовує на мирні міста України, а раніше і Грузії, і Молдови, та багато інших прикладів.

Президент РФ Володимир Путін
Президент РФ Володимир Путін

Він сильно боїться за свою владу, тому щосили намагається показати силу.

Зараз його трохи підкосило, оскільки він очікував на швидку перемогу в Україні, але натомість уже восьмий місяць його армії доводиться ганебно залишати позиції.

Нагадаємо, що залякані та безправні: окупанти знайшли новий ресурс поповнення гарматного м'яса

Раніше повідомлялося, що "Справжні дракони, які несуть смерть": творіння українців наводить жах на окупантів

Також, різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ