У Білорусі було введено режим «контртерористичної операції». Самопроголошений лідер Олександр Лукашенко або сильно переживає, або готує чергову провокацію.

Про це повідомив міністр закордонних справ країни Володимир Макей.

Як відомо всім давно, вони живуть у якомусь своєму вигаданому світі, який мало хто розуміє.

Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі
Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі

Цього разу вони ухвалили рішення через контртерористичну операцію у зв'язку з вигаданою загрозою з боку сусідніх країн. Вони ще зовсім не усвідомлюють, що найголовніший їхній ворог ніхто інший і росія.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Справді, була інформація про те, що з боку окремих суміжних держав плануються провокації, пов'язані майже з захопленням окремих ділянок території Білорусі", - заявив він.

Крім того, за інформацією деяких місцевих засобів масової інформації, Олександр Лукашенко вирішив провести приховану мобілізацію у себе в країні. Очевидно, провокацію готують не інші країни, а сам диктатор. Цілком незрозуміло, чого від нього можна очікувати.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

Це було важливе рішення провести в Білорусі мобілізацію для збільшення укомплектованості бойових частин.

В останні місяці постійно ходять чутки про те, що Білорусь може вступити у війну проти України, аби допомогти росії. Олександр Лукашенко як завжди до останнього все заперечував, а потім пустив окупантів через свою територію і оголосив про розгортання регіонального угруповання військ.

Також у них дуже напружені відносини з Польщею. Вони пообіцяли застосувати жорсткі кроки у відповідь, якщо Польща розмістить у себе ядерну зброю.

"Якщо дійсно ядерна зброя буде розміщена на території сусідніх з нами країн, то тоді можуть бути зроблені й жорсткіші кроки", - продовжив Макей.

Білоруські війська, скріншот: YouTube
Білоруські війська, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що в Росії вигадали спосіб ще більше "закрутити гайки" населенню: копіюють однодумців із Північної Кореї .

Раніше повідомлялося, що в Гаазі розпочали роботу над майбутнім трибуналом для путіна, позначено терміни здійснення мрії українців .

Також перемога України може стати початком ядерної війни: західні експерти про останній фатальний крок путіна