НАТО передасть ЗСУ 100 станцій глушіння безпілотників, повідомив Генсек альянсу Столтенберг, а Іспанія надасть 4 системи ППО HAWK.

Генеральний секретар Столтенберг у четвер 13 жовтня 2022 року заявив, що НАТО й надалі посилюватиме підтримку України, зміцнюючи оборону та стримування Альянсу. Про це йдется у повідомленні .

Зброя НАТО. Фото: скриншот Youtube
Зброя НАТО. Фото: скриншот Youtube

Спроби Росії незаконної анексії чотирьох регіонів України.

"Це чіткий і сильний сигнал про те, що Росія ізольована і що світ підтримує Україну", — сказав він, повторивши, що НАТО не є стороною конфлікту, але члени Альянсу продовжуватимуть підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Для подальшого зміцнення української оборони Генеральний секретар оголосив, що найближчим часом НАТО надасть Україні сотні засобів перешкод для безпілотників для використання проти російських та іранських безпілотників.

Генеральний секретар чітко дав зрозуміти, що ядерна риторика президента Путіна є небезпечною та безвідповідальною, і що будь-яке застосування ядерної зброї Росією матиме "серйозні наслідки".

Наступного тижня НАТО проведе свої щорічні регулярні навчання з ядерної готовності, сказав пан Столтенберг, додавши, що планування навчань почалося багато місяців тому.

Нагадаємо, ми писали, що Віталій Кім викрив паніку росіян під Херсоном, вже збирають награбоване та готуються тікати.

Як повідомляв "Знай.ua" перемога України може стати початком ядерної війни: західні експерти про останній фатальний крок путіна

Також "Знай.ua" інформував, що ракетні удари незабаром припиняться: глава НАТО Столтенберг пояснив чому